Rianne & Henk

Orlando van 4 t/m 23 Oktober 2010
-------------------------------------------------------------------------

donderdag 17 maart 2011

`Teleton idee van boeken met kortin auto alamo

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van.

In een volgend bericht op dit blog lees je over onze eigen ervaringen bij Alamo deze vakantiereis. Geen zorgen, want als deze zo schokkend waren dat de stemming er in huize Teleton onder te lijden heeft gehad, dan had ik dit natuurlijk al lang laten weten! 
Dit bericht is bestemd voor lezers van dit blog die belangstelling hebben voor de autohuur bij www.alamo.com . Het bevat informatie over een kortingscode waarmee je gebruik maakt van en speciaal tarief. Met deze code kan je flinke kortingen op de autohuur krijgen. De code is bestemd voor een  bepaalde doelgroep, maar is openbaar. De tarieven voor de autohuur zijn afhankelijk van de auto die je huurt, het model, de periode, de afhaallocatie, de lengte van de huur en de condities die je kiest. Geen enkel geval is dus gelijk. Huur dus alleen met deze kortingscode als je goed bent ingevoerd in deze materie. Lees de voorwaarden op de site van Alamo zorgvuldig. Huur nooit een auto op deze manier omdat ‘het zo voordelig’ is. Iedere situatie is verschillend, ieder maakt zijn eigen afwegingen.
Hoe ga je te werk? Knip deze tekst en plak deze in een eigen bestand. Dit bericht wordt zeer binnenkort weer verwijderd en komt niet meer terug. Weg is pech!
Methode 1.
Deze methode is geschikt voor huurders die de optie 2e chauffeur niet gebruiken. In dit pakket zitten de standaard voorzieningen van Alamo, inclusief de eerste tank benzine.
Ga direct naar deze site. Vul de gegevens in. Selecteer het model van je keuze; bijvoorbeeld Midsize SUV. Klik door, tot je de voorwaarden en de huurpijs op het scherm krijgt. Let op de prijs is in USA-dollars, de prijs in Euro’s is een indicatie, afhankelijk van de koers. Lees de informatie goed door. Als de voorwaarden en de prijs je aanstaan, reserveer je de auto.
Alamo stuurt je een bevestiging. Hiermee haal je de auto op de verhuurlokatie op. Over het tarief wordt niet meer gesproken. Op het huurcontract staan de condities en de prijs in dollars. Je rekent af na de huurperiode.
Methode 2
Deze methode is geschikt voor hen die voor Alamo Gold kiezen omdat ze met meerdere chauffeurs reizen.
Ga direct naar deze site. Lees de condities goed door. Er wordt sinds kort gevraagd of je aan bepaalde voorwaarden voldoet. De ervaring leert dat hier bij de verhuur geen aandacht meer aan wordt geschonken, maar resultaten uit het verleden…etc.etc. Beslis je om hier te boeken, dan komt er geen kortingscode meer op het scherm, deze is wel in de prijs verwerkt. De boeking verloopt volledig via Alamo.de .  Je hebt hier de keuze, vooruit betalen of ter plekke. Wil je weten hoeveel korting je krijgt, maak dan bij Alamo ook een boeking op www.alamo.com. Let op dat je alle gegevens juist vermeld, ook het land van herkomst.
Twijfelaars moeten hun eigen afweging maken. Het is jammer, maar vragen over dit onderwerp zal ik helaas niet beantwoorden. Ik wijs je alleen op het bestaan van de sites, verder sta je er echt alleen voor. De sites zijn openbaar, iedereen zou ze kunnen vinden en gebruiken. Maak zelfstandig je eigen keuze.  De informatie op de sites is compleet en spreekt voor zich. Goed uitpluiswerk kost tijd. Veel succes bij de keuze.
Rekenvoorbeeld methode 1:
Autotype: Midsize SUV
Periode: 1 week in mei
Condities: 1 chauffeur, eerste tank benzine inbegrepen.
Huurprijs met code: 130 euro afhankelijk van de dollarkoers.
Huurprijs zonder code: 260 euro afhankelijk van de dollarkoers.

Vergelijk de prijs altijd met andere grote aanbieders. Ook zij werken met korting maar de huur komt bij ww.usareisen.de  exclusief benzine, altijd nog  uit op 176 euro. Tel uit je winst als je een paar weken met vakantie gaat.

1 opmerking:

Anoniem zei

keep posting like this it’s really very good idea, you are awesome!

cialis online